EUR
CZK

Blog

Opäť pevná pokožka na krku a dekolte vďaka účinným produktom

27. August 2021

Ako sa hovorí, vek ženy prezradí jej krk a dekolt. Je to preto, že na týchto miestach je pokožka najtenšia a teda aj náchylnejšia na vznik vrások a stratu elasticity. Prinášame preto niekoľko rád a účinných prípravkoch ako svoj krk a dekolt udržať v dokonalej kondícii.

Krémy a séra na pravidelnú starostlivosť

Séra tvoria účinnú podkladovú bázu pod krém. Nanášajú sa po pár kvapkách a jemne sa končekmi prstov – poklepkávaním vpravia do pokožky. Séra a krémy prispievajú k správnej obnove buniek v oblasti krku a dekoltu. Ideálne je používať produkty, ktoré majú hydratačný a/alebo liftingový efekt. Práve Caviar – Liftingový krém na krk a dekolt vytvára vyhladzujúci efekt na pokožke a viditeľne pôsobí na vrásky. Počas jeho používania sa pokožka obnovuje a viditeľne omladzuje. Perfektné spevňovacie a hydratačné vlastnosti má Orchid – Spevňovací krém na krk, dekolt a poprsie. Peptidy obsiahnuté v prípravkoch vytvárajú bunkovú obnovu a dosahuje sa tak napínací efekt. To všetko doplnené elastínom, kyselinou hyalurónovou a orchideou dodáva pokožke hebkosť, pevnosť a intenzívnu a dlhotrvajúcu hydratáciu. Doprajte svojmu krku a dekoltu tú najlepšiu starostlivosť. Nezabudnite - na krk a dekolt aplikujeme prípravky vždy zdola nahor. 

Zbavte sa ochabnutej pokožky a vrások

Ako sme už v úvode naznačili, naše telo prirodzene prestáva tvoriť kolagén už po dvadsaťpäťke. Dobrou správou je, že si ho viete doplniť vo forme vitamínov. Práve Vitamín C má schopnosť opäť naštartovať produkciu kolagénu v organizme. Nájdete ho aj v našom Rozjasňujúcom sére Vita-C. Ide o účinný antioxidant pre pokožku, ktorý bojuje proti prejavom veku a únavy. Obnovuje elasticitu pokožky a má protizápalové účinky. Vynikajúci pre pokožku, ktorá stráca vitalitu, navracia pokožke mladistvý jas a iskru. Molekulou budúcnosti je epidermálny rastový faktor EGF. Hydratačné, obnovovacie a spevňujúce ošetrenie. Vďaka kombinácii proteoglykánov, EGF, vitamínu C a kyseliny hyalurónovej. EGF sú nevyhnutné pre optimálne udržanie funkcií pokožky. Hydratuje pokožku, zlepšuje jej pevnosť a viditeľne znižuje príznaky starnutia.Zároveň predchádza vzniku vrások a ochabnutej pokožky. Ampulky sa nanášajú masážou na tvár, krk a dekolt. Je možné ich použiť tak ráno ako aj večer. 

Hydratujte pokožku zvnútra

Určite to počúvate zo všetkých strán aká dôležitá je dostatočná hydratácia a denný príjem tekutín. K tomu neodmysliteľne patria aj prípravky, ktoré hydratujú zvnútra. Náš Hydratačný komplex s kyselinou hyalurónovou znásobuje vašu krásnu zvnútra. Udržuje pokožku v dobrej kondícii vďaka svojej kombinácii kyseliny hyalurónovej, vitamínov, zeleného čaju a organického kremíka. Zvyšuje hydratáciu pokožky v jej hĺbke aj na povrchu a prispieva k regenerácii pokožky. Tak zabezpečíte telu potrebné látky na vypĺňanie vrások a udržanie alebo prinavrátenie pružnosti. Pretože našu pozornosť si zaslúži aj pokožka na krku a dekolte. Zvoľte tie správne produkty určené špeciálne na hydratáciu, výživu a regeneráciu buniek na krku a dekolte. 

Ochrana pred vplyvom slnečných lúčov 

Leto je obdobie, kedy si naša pokožka na krku a dekolte vyžaduje obzvlášť pozornosť. Práve na ňu dopadajú slnečné lúče najviac. Nezabúdajte na používanie správneho UV faktora, ktorý nás ochráni pred sčervenaním pokožky. Tú správnu ochranu ponúkajú prípravky Institut Esthederm určené na ochranu pred miernym slnkom a extra silným slnkom. Čo je na nich najúžasnejšie, že okrem ochrany pred slnkom bojujú aj proti vráskam a strate pevnosti. Pomáhajú podporiť procesy v pokožke tak, aby sa správne adaptovali na slnko a pokožka sa tak bezpečne a zdravo opáli. Pre pleť, ktorá netoleruje slnko sú určené prípravky Sun Intolerance. Svojim zložením pleť prevychovávajú k tomu, aby dokázala pri pobyte na slnku reagovať normálne, bez alergických reakcií. Všetky produkty sú celoročne k dispozícii na našom eshope. Pretože slnko tu nie je iba v lete. 

Krk

Práve to je miesto kde vidieť prvé príznaky starnutia pokožky. Dôležité je naše rozhodnutie sa pre pravidelnú starostlivosť a následne zvolenie správnych produktov. 

Jednoduchá domáca starostlivosť

Masírujte sa. Masáž dokonale prekrví a vyhladí pleť a rovnako vie pôsobiť aj na dekolt. Masáži sa stačí venovať raz či dva krát do týždňa po desať minút. Vhodné sú skôr olejové prípravky, ale poslúžia aj krémy. Myslite na to, že masáž treba vykonávať zdola nahor. Pokožka na týchto miestach je citlivejšia a jemnejšia, preto je dôležitý aj smer. Okrem masáže sa dekoltu viete povenovať aj vo forme masky. 

Dekolt

Dokonalý dekolt, ktorým sa pochválite pri nejednej špeciálnej udalosti. Poradíme vám ako sa k nemu dopracovať a akými spôsobmi si ho viete udržiavať neustále v dokonalej forme.

Ako na spevnenie dekoltu a poprsia

Veľmi účinná je striedavá sprcha, teda sprchovanie teplou a studenou vodou. Začínať treba vždy teplým, nie horúcim prúdom a končiť studeným. Sprcha rozprúdi cirkuláciu krvi a toku lymfy a váš dekolt sa vám odmení mladistvým vzhľadom so spevnenou pokožkou. Ak však nepatríte medzi otužilcov je tu aj jedna zvládnuteľnejšia pomoc. Vedeli ste, že správne držanie tela tiež podporuje pružnosť pokožky, Preto sa vystrime – menej bude trpieť chrbtica, budeme pôsobiť sebavedomejšie a samozrejme aj štíhlejšie. Do starostlivosti o dekolt zahrňte aj prsníky. Počas masáže si viete urobiť aj samovyšetrenie prsníkov, ktoré je veľmi dôležité v rámci prevencie spojenej s včasným odhalením začínajúceho onkologického ochorenia. Správny postup ako na samovyšetrenie nájdete aj na stránkach Avon za Zdravé prsia

Prístrojová terapia a výsledky neinvazívnych beauty ošetrení

Počuli ste už o kvalitných talianskych prístrojov od spoločnosti Winform? Ide o špičkové prístroje, ktoré využívajú rádiofrekvenčnú biostimuláciu v kombinácii s transdermálnou aplikáciou výplňových látok, ktorá zabezpečí pružnosť a hĺbkovú hydratáciu pokožky, prirodzenú tvorbu kolagénu a elastínu a mladistvý vzhľad. Tieto talianske prístroje zaručujú viditeľné výsledky. Jedinečný efekt oživenia a spevnenia pokožky, odstránenie príznakov starnutia, obzvlášť pri uvoľnenej a klesajúcej pokožke. Opäť dodajú energiu bunkám pokožky a vy sa môžete tešiť z omladenia na počkanie. Zaručene navrátite sviežosť ochabnutej a unavenej pokožke. Prístroje používajú beauty salóny po celom Slovensku; Winmed Centrum, ALEXIA – Beauty Studio, Tosca Fit a ďalšie.

Kozmetické – invazívne zákroky

Kozmetické zákroky môžete podstúpiť, ak si chcete dať urobiť korekciu brady – krku – dekoltu – poprsia. Môže ísť o zákroky ako omladenie krku plazmou alebo laserovou metódou, úprava brady botoxom alebo výplňou s kyselinou hyalurónovou. A samozrejme k dekoltu neodmysliteľne patrí úprava poprsia. Rozhodnutie či ísť cestou pravidelnej neinvazívnej starostlivosti bez chirurgického zákroku alebo si ľahnúť pod skalpel, necháme na vás. Ak si však predsa vyberiete tú prirodzenejšiu cestu, sme rozhodnutý vás na nej sprevádzať pomocou nami overených účinných prípravkoch. 

Cviky na spevnenie krku a dekoltu

Séra, krémiky, masky – áno. A ak pridáte aj zopár cvičení, môžete sa okoliu chváliť dokonalým labutím krkom. Nápomocné sú cviky z tvárovej jogy, za nás môžeme odporučiť výborné video cvičenia, ktoré má Zuzana Ondrisová. Medzi tie najjednoduchšie patrí našpúlenie pier do tvaru „O“ alebo „E“ vďaka čomu sa napnú svaly na krku. 

Parfumy a ich aplikácia na krk a dekolt

Určite nie. Parfumy obsahujú alkohol, ktorý pokožku vysuší a môže aj nepekne podráždiť. Preto si ich radšej nanášajte na oblečenie alebo zápästia. 

Milé dámy, 

nezabúdajme na starostlivosť o krk a dekolt, ktoré pri pohľade na nás dotvoria náš celkový dokonalý vzhľad. Ak sa rozhodnete pre cestu pravidelnej starostlivosti sme rozhodnuté vás na nej sprevádzať. Nepodceňujte pozornosť venovanú vášmu krku a dekoltu a objednajte si produkty na správnu starostlivosť ešte dnes na našom beauty eshope Beligo.sk

Pre potreby konzultácie sme tu pre vás:

☎️ +421 910 222 129⁠

✉️ podpora@beligo.sk

⁠💬 FB – Beligo.sk

💬 IG – Beligo_sk

 

Team Beligo

27. August 2021