EUR
CZK

Blog

Objavte prírodnú krásu s organickými produktami

19. April 2024
Objavte prírodnú krásu s organickými produktami
Organické produkty pre vašu pohodu

Prirodzená krása je vždy v kurze a s organickými produktmi sa môžete ponoriť do sveta prírodného blahobytu, ktorý je šetrný k vašej pokožke aj k planéte.

Čo to vlastne znamená, keď hovoríme o "organických" produktov? Organické produkty sú tie, ktoré sú vyrobené z prírodných zložiek, ktoré boli pestované bez použitia syntetických pesticídov, herbicídov alebo umelých hnojív. Tieto produkty sú šetrné k životnému prostrediu a často ponúkajú výhody pre zdravie pokožky, pretože neobsahujú tvrdé chemické látky, ktoré by mohli byť dráždivé.

Organické produkty na našom eshope majú aj certifikát bio cosmetique - cosmos organic, čo znamená, že ich zloženie a výrobný proces sú overené a schválené organizáciou, ktorá sleduje prísne štandardy pre organickú kozmetiku. Tento certifikát vám dáva istotu, že používaním týchto produktov podporujete nielen svoju krásu, ale aj zdravie a životné prostredie. Takže sa môžete cítiť dobre a nemusíte pochybovať o vašom správnom výbere. Prežite prírodnú eufóriu a objavte krásu, ktorá je v srdci organická s produktami značky BeauTerra.

Jedným z najzaujímavejších radov produktov od BeauTerra je ich ORGANIC rad s konopou a aloe vera. S viac ako 98 % prírodných zložiek, tieto produkty nie sú len lákavé svojim zložením, ale aj vo svojimi účinkami. Micelárna voda a telový krém z tohto radu osviežia a zjednodušia vaše každodenné rituály starostlivosti o pleť a telo.

Organická starostlivosť o pleť

Hygienická starostlivosť prírodného pôvodu, ktorá čerpá to najlepšie z konope a aloe vera. Organická micelárna pleťová voda má hydratačný a vyživujúci účinok na pleť. Obsahuje extrakt z konope, ktorý má výborné hydratačné vlastnosti a je vhodný najmä pre suchú a citlivú pleť. Tento extrakt je bohatý na antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred voľnými radikálmi a podporujú jej obnovu. Micelárna voda sa často používa ako čistiaci a odličovací prostriedok, najmä na citlivú pleť, pretože nie je nutné ju oplachovať vodou.

Produkt pre dennú kozmetickú rutinu, keď vám záleží na našej planéte a vašej pleti. Táto micelárna voda je certifikovaná organizáciou Cosmos Organic, čo zaručuje, že jej zloženie je organické a spĺňa prísne štandardy pre organickú kozmetiku. Okrem toho jej ekologické balenie je vyrobené z 100 % recyklovaného a recyklovateľného plastu, čo zvyšuje jej udržateľnosť a ohľaduplnosť voči životnému prostrediu.

Použitím tejto micelárnej vody s obsahom Omega 3 a 6 mastných kyselín, prírodného extraktu z konope a aloe vera poskytujete vašej pokožke dokonalú starostlivosť. Jej čistá receptúra neobsahuje parabény, enoxyetanol, MIT (Methylisothiazolinone), BHT (Butylhydroxytoluen) ani iné alergizujúce zložky a syntetické parfémy, čo ju robí ideálnou voľbou pre citlivú pleť.

1713785924-organic.png

Organická rada pre starostlivosť o telo a vlasy

Hygienická starostlivosť prírodného pôvodu, ktorá čerpá z blahodárnych účinkov aloe vera a konope. Organické telové mlieko a sprchový gél majú vynikajúce vlastnosti, vďaka ktorým zanechávajú vašu pokožku hydratovanú a vyživenú. S obsahom Omega 3 a 6 mastných kyselín z konope poskytujú hydratačný a regeneračný účinok, čo je ideálne pre každodennú starostlivosť o telo; keď sa staráte o svoju pokožku a zároveň dbáte na udržateľnosť. Nezabudli sme pri výbere produktov ani na vaše vlasy. Organický šampón má výnimočné vlastnosti vďaka účinným mastným kyselinám obsiahnutým v extrakte z konope - hydratuje, vyživuje a regeneruje. 

Špeciálne navrhnuté organické produkty (s ohľadom na vaše individuálne potreby)

Okrem toho ponúka BeauTerra aj ďalšie organické produkty, ktoré sú špeciálne navrhnuté s ohľadom na vaše individuálne potreby. 

Organické intímne gély

Rad intímnej hygieny testovaný pod gynekologickou kontrolou sa skladá z 2 certifikovaných organických čistiacich gélov. Bol premyslený a navrhnutý tak, aby vám prinášal absolútny komfort na dennej báze. Navyše obsahuje 97% zložiek prírodného pôvodu! Formulovaný s organickým Aloe Vera. Tieto gély sa stanú spojencom v rutine žien na zachovanie dobrej rovnováhy intímnej oblasti. Nájdete tu 2 neparfumované čistiace gély, hydratačný alebo upokojujúci, ktoré jemne čistia, neútočia a najlepšie vyhovujú všetkým vašim potrebám. 

1713785923-tuhy-box.png

Organické dezodoranty bez plastu

Dezodoranty certifikované ako organické od organizácie Cosmécert. Ich vzorec je krátky a obsahuje iba základné zložky, bez kontroverzných prvkov. Vyrobené zo 100% ingrediencií prírodného pôvodu, dokonale rešpektujú životné prostredie a vašu pokožku. Dezodoranty sú bez sódy bikarbóny, aby vyhovovali tej najcitlivejšej pokožke a vyhli sa podráždeniu. Formulované s hydroxidom horečnatým účinne neutralizujú pachy bez blokovania potenia. Táto bezplastová tyčinka s hmotnosťou 50 gramov sa dá ľahko nosiť všade a stále!  Vo verzii s aloe vera alebo zeleným čajom vám poskytnú pocit čerstvosti a istoty po celý deň. 

1713785924-ine-organicke.png

Organické produkty pre najmenších

Náš certifikovaný organický rad pre bábätká a deti na báze bio Aloe Vera sa skladá až z 99% zložiek prírodného pôvodu. Jemné receptúry tohto radu sú vhodné na každodenné použitie a sú vhodné pre detskú pokožku už od narodenia (podľa prísnych testov vykonaných počas ich vývoja). Voňavý alebo nie, môžete si vybrať gél, ktorý najlepšie vyhovuje vašej pokožke! Počas vývoja nášho radu Mon Premier BeauTerra sme venovali osobitnú pozornosť receptúre. Čistiace gély jemne čistia telíčko a vlásky vášho dieťatka, upokojujú a zároveň zabraňujú vysušeniu. Prísne testované pod dermatologickou kontrolou a obsahujú až 99% zložiek prírodného pôvodu.

Prečo siahnuť po organických produktoch? 

Organická starostlivosť o našu pleť, telo aj vlasy prináša do nášho každodenného rituálu starostlivosti prírodnú účinnosť a ohľaduplnosť voči životnému prostrediu. Tieto produkty poskytujú hydratáciu a regeneráciu, zanechávajúc vašu pokožku osvieženú a žiarivú.

Organické produkty sú certifikované prísnymi štandardmi, čo zaručuje ich kvalitu a prirodzenosť. Okrem toho ich ekologické balenie z recyklovaného plastu (a bez plastu) zvyšuje ich udržateľnosť a ohľaduplnosť voči životnému prostrediu.

Siahnutie po organických produktov je voľba, ktorá zdôrazňuje vašu starostlivosť nielen o vlastné blaho, ale aj o zdravie našej planéty. Vyberte si organické produkty a zvoľte jedinečnú kombináciu prírodných účinkov, ktoré spĺňajú vaše očakávania a starajú sa o vašu pokožku s ohľaduplnosťou a láskou. 

Ak ste našli produkt, ktorý vás zaujal, neváhajte si ho bližšie prezrieť na našom eshope. Nebojte sa nás ozvať ak potrebujete pomoc s výberom! Sme tu pre vás na čísle 0910 222 129 a sme pripravený pomôcť s akýmkoľvek dotazom či konzultáciou! Nechajte sa očariť našimi produktmi ešte dnes!

Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s nákupom pomôžeme.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

19. April 2024