EUR
CZK

Blog

Z čoho sa vyrába vegánsky kolagén?

29. August 2022
Tekutý kolagén vo forme séra - Prvý svojho druhu!

1661774681-vegansky-kolagen.png

Čo je vlastne kolagén?

Kolagén je proteín / bielkovina, ktorý sa neustále regeneruje, aby hydratoval a posilnil kožnú bariéru. Nachádza sa v našej pokožke, vo vlasoch, nechtoch aj kostiach. Ako starneme, produkujeme menej kolagénu a naša pokožka sa stáva tenšou, suchšou a menej elastickou. Aj keď biologické hodiny nemôžeme vrátiť späť, môžeme chrániť a zlepšiť elasticitu pokožky začlenením produktov s obsahom kolagénu do našej dennej rutiny. 

Ako si dopĺňať kolagén? 

Výživové doplnky verzus rozmanitá strava.

Na trhu je množstvo výživových doplnkov s obsahom kolagénu. Ich primárnou úlohou je podporiť v tele prirodzenú tvorbu kolagénu. Takéto produkty obsahujú rôzne vitamíny a minerály, ktoré v tele nabudia proces obnovy a stimulácie produkcie kolagénu. Nie vždy je však potrebné siahnuť po výživových doplnkoch. Často krát nie sú dostatočnou náhradou pestrej rozmanitej stravy. A práve tá nám ponúka najviac minerálov, vitamínov a ďalších látok potrebných na naštartovanie „samo“ tvorby kolagénu v našom tele. 

Ako ovplyvňuje množstvo kolagénu naše telo? 

Bez kolagénu sa naše tele nezaobíde. 

Pomáha pri správnej funkcii kĺbov.

Podporuje činnosť mozgu a chráni mozgovú kôru.

Prispieva ku krásnym - pevným vlasom aj nechtom.

Chráni cievy, podporuje vstrebávanie živín v črevách.

A to najlepšie – udržuje našu pokožku žiarivú, pevnú a pružnú.

Ktorými potraviny si doplním kolagén v tele? 

Určite začneme známou frázou – veľa čerstvého ovocia a zeleniny. Nie len na podporu našej imunity a pre dostatok vlákniny, ale aj pre ich obsah napríklad Vitamínu C, ktorý zohráva kľúčovú rolu pri produkcii kolagénu. Medzi najvhodnejšie ovocie patria paradajky, jablká a jahody. Ďalšími potravinami na rastlinnej báze pre podporenie tvorby kolagénu sú olivy, citrusy, fazuľa, avokádo, tekvicové a slnečnicové semienka, pistácie, arašidy aj kešu orechy. 

Ako dopriať kolagén priamo pleti? 

Existuje vegánsky kolagén na tvár?  

ÁNO – Halo Vegan Collagen - prvý certifikovaný vegánsky kolagén na svete, vo forme séra, ktoré nanášame na tvár. 

Vegánsky kolagén sa vyrába pomocou kvasiniek a baktérií. 

Aké výhody prináša vegánsky kolagén? 

Pre vegánov asi najdôležitejšia správa je, že na jeho produkciu sa nevyužívajú žiadne zvieratá

Vyvíja sa v chránenom v prostredí, ktoré je bez alergénov, vďaka čomu znížime riziko alergií, pri jeho používaní.

Ako funguje a z čoho sa vyrába HALO VEGAN Collagen od EMANI?

Vďaka patentovanému fermentačného procesu Emani uľahčilo začlenenie peptidov do Halo Vegan Collagenu. Peptidy sú stavebnými kameňmi bielkovín. Je dokázané, že stimulujú tvorbu kolagénu a redukujú prejavy starnutia (jemné linky a vrásky). Fermentované kvasinky Pichia Pastoris opravujú bunky a zvyšujú produkciu štrukturálnych proteínov, ktorým je aj kolagén. Výsledkom je účinné, ľahké a nealergické zloženie, ktoré viditeľne minimalizuje výskyt jemných liniek a vrások. 

Obsahuje argánový olej, ktorý patrí k najobľúbenejším olejom v kozmetike. Je nabitý veľkou dávkou výživných a zvlhčujúcich nenasýtených mastných kyselín a obsahuje aj množstvo vitamínu E, ktorý pôsobí ako účinný antioxidant.

1661774679-halo-vegan-kolagen.png

Ktoré problémy rieši tekutý kolagén na tvár?

Halo Vegan Collagen chráni našu pokožku pred predčasným starnutím. Zároveň viditeľne minimalizuje výskyt jemných liniek a vrások a účinnej pomáha pred ich vznikom. Má super protizápalové vlastnosti a podporuje tvorbu kolagénu a elastínu. Dodá vašej pleti skutočne mladistvo vyzerajú vzhľad, efekt rozjasnenie a zvýši jej hydratáciu. Je neoddeliteľnou súčasťou výbavy každej ženy, ktorá chce mladistvo vyzerať a mať stále pružnú pleť. 

Ako a kedy je vhodné používať kolagén vo forme séra? 

Náš kolagén môžete nanášať na tvár aj ráno aj večer. Nezabúdajte, vždy iba na čistú pokožku. Ak používate kolagénové sérum ráno, tak pred opaľovacím krémom alebo make-upom. Ak napríklad až večer, tak pred hydratačným nočným krémom. Kombinovať ho viete aj s našim regeneračným sérom SLEEP & Renew, vtedy nanášame kolagén až po použití tohto nočného séra. 

Pridajte sa k spokojným zákazníčkam a zakúpte si náš VEGÁNSKY KOLAGÉN čím skôr. 

Predsa si nie ste isté? Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s výberom pomôžeme.

Samozrejme nezabudnite na naše heslo, NENAKUPUJTE, ale VOLAJTE.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

29. August 2022