EUR
CZK

Blog

Prečo práve vegánska špirála Double Lash 2v1?

21. October 2022
Naša cesta ako mať husté, výrazné riasy podobne ako majú filmové hviezdy. 

Citlivé a riedke mihalnice trápia viac ako polovicu žien. Je to aj váš prípad? 

Vďaka našej špirále môžete vyhodiť všetky umelé riasy do koša a zrušiť  termín u kozmetičky. Dolepovanie mihalníc je minulosťou. 

Skutočne? Je možné získať husté a výrazné mihalnice vďaka tejto špirále? ÁNO a to už za niekoľko dní. Zažite tú úľavu a presvedčte sa na vlastné oči o účinnosti tejto metódy.

 

Podráždené a citlivé oči – čo s tým?

Podráždenie, zápal a dokonca stratu zraku môžu spôsobiť aj umelé mihalnice. Ale čo nespravíme preto, aby sme našim zvodným pohľadom upútali? Mnohé ženy sa trpia vypadávaním mihalníc. Je normálne strácať mihalnice. Chýbajú im živiny, alebo sú zaťažované nevhodnou špirálou. Oči môžu byť podráždené a trpia, prípadne sa zhorší ich citlivosť na jednotlivé produkty. 

Nie je to normálne. Príčina je jednak v nadmernom a dlhodobom preťažení rias, ale môže súvisieť aj s vážnejšími vecami ako sú psychické problémy, alergie, problémy so štítnou žľazou, nadmerný stres, autoimunitné ochorenia alebo nedostatok živín. 

Mohlo by sa niečo z toho týkať aj vás? Ale aj keby nie. Vaše oči sú možno len citlivé, preto im doprajte pozornosť a výnimočnú starostlivosť. 

 

Aká je cesta za zdravými a hustými mihalnicami?

Keď so všetkým v momente praštíte, vaše oči budú pôsobiť mdlo a unavene. Ale tá predstava tu stále je - prestať so všetkým a mať svoje vlastné mihalnice. Riedke riasy sa nebudú dať upraviť ani zvýrazniť. Tak dlho ste ich zaťažovali umelými riasami, že sa z toho nevedia samé spamätať. A vaša predstava o dokonale prirodzeným mihalniciach sa rozplynula. Len čo tie spomínané problémy so stratou zraku a neželaným obrusovaním očnej rohovky?

Čo sa s tým dá robiť? Môžete so všetkým v momente praštiť a nechať vaše oči, aby pôsobili mdlo a unavene. Napriek tomu asi neprestanete túžiť po vlastných zdravých riasach. Realita je ale taká, že riedke riasy sa nedajú upravovať. Pokiaľ boli dlho zaťažované umelým predlžovaním, nevedia sa z toho samé spamätať. Predstava vlastných dokonale prirodzených rias sa rozplýva. 

Stop! Zastavte! Takto to predsa nemôže dopadnúť. A viete prečo? Lebo máme pre vás riešenie. Vlastne hneď 2 riešenia. Na slovenský a český trh prinášame unikátny produkt – Double Lash Grow Špirála a rastové sérum na mihalnice 2v1! 

1666333315-1094.jpg

Čo získate pre svoje oči s používaním Double Lash špirály?

Vďaka svojim vlastnostiam dokáže doslova zázraky!

-          Hustejšie mihalnice už za 28 dní.

-          Nedráždivé zloženie vhodné aj pre extra citlivé oči.

-          Organické výťažky z fazule mungo a červenej ďateliny na podporu hustoty a rastu očných rias.

-          Zaručuje intenzívny objem a predĺženie mihalníc. 

-          Získate ultrahusté a výrazné riasy bez zlepovania.

-          Bez karcinogénov, bez parabénov, bez hormónov a iných chemikálii.

-          100% vegánsky a prírodný produkt produkt

1666333318-double-lash-mascara-2.jpg

Aké je to výnimočné zloženie?

Prírodné zloženie z organických fazuliek mungo a extraktu z červenej ďateliny.

Organické fazuľky mungo - pokrývajú mihalnice aminokyselinami, bielkovinami a minerálmi. Mungo fazuľa sa zaraďuje medzi jednu z najcennejších potravín v starodávnej indickej praxi a bola tradičnou formou medicíny už zhruba pred 1 500 rokmi. Pestuje sa hlavne vo východnej a juhovýchodnej Ázii. Má omladzujúce vlastnosti a stimuluje produkciu kyseliny hyalurónovej, kolagénu a elastínu. Výhodou sú aj jej protizápalové vlastnosti. Obsahuje celé množstvo vitamínov ako  vitamín AB1-tiamín, B2-riboflavínB3-niacínB5-kyselinu pantoténovúB6-pyridoxínB9-kyselinu listovú 156% ODD, C, EK, betakarotén, aminokyseliny, z minerálnych látok obsahuje horčíkželezofosfor, mangán, zinokdraslíkvápniksodíkmeď, selén, omega 3 a omega 6 mastné kyseliny.

1666333340-organic-mung-beans.jpg

Extrakt a klíčky červenej ďateliny obnovujú a vyrovnávajú cyklus folikulov. Tieto rastlinné výťažky ponúkajú množstvo antioxidantov, vitamínov a minerálov, ktoré podporujú rast mihalníc, úpravu mihalníc a zároveň jemne stimulujú a obnovujú jemné folikuly. Ďatelina červená má silné dezinfekčné schopnosti.

1666333340-organic-red-clover.jpg

Takisto ako vlasy, aj mihalnice majú svoj cyklus rastu. Pri každej aplikácii tejto maskary a rastového séra sú naše mihalnice pokryté výživnou silou organickej červenej ďateliny a fazule mungo.  

 

Čo o špirále hovorí zo skúsenosti naša zákazníčka?

Na Slovensko sme začali distribuovať EMANI Vegan Cosmetics už pred 3 rokmi a neustále sa utvrdzujeme v tom, že to bol ten najlepší nápad. Vegánske produkty, ktoré EMANI ponúka, sú nie len z čisto prírodného zloženia – 100% vegánske, ale prinášajú skutočné viditeľné výsledky. Práve preto ich používajú a predávajú najmä kozmetické salóny, ktoré sa špecializujú na spokojnosť a pomoc zákazníkovi.

Ľudmila, 30r.

„Mne osobne mihalnice vypadávali a lámali sa od lacnej chemickej maskary, ktorú som používala. Okrem toho sa mi robili pupienky. Od mojej kamarátky, ktorá si lepí umelé mihalnice som sa dozvedela aj to, že jej očná lekárka ju upozornila na zhoršenie zraku, ktoré môžu zapríčiniť umelé mihalnice - preľakla som sa. Snažím sa stravovať skôr na vegánsky spôsob a tomu prispôsobiť aj ostatnú časť svojho života. Som šťastná, že som objavila - 100% vegánske ingrediencie a DOUBLE LASH GROW ŠPIRÁLU, ktorá nebola testovaná na zvieratách. Dokonalá špirála! Prírodné zložky, ktoré sú skutočne dobré pre pokožku aj citlivé oči. Už si nikdy nedám na oči bežnú dekoratívnu kozmetiku.“

1666333320-double-lash-mascara-3.jpg

PS. Alebo 3x inak to čo chceme povedať na záver

PS. 100% vegánske prírodné zloženie s inovatívnou receptúrou pre rýchly rast a husté mihalnice.

PPS. BEZ gluténové. BEZ parabénov. BEZ lepkové. BEZ krutosti na zvieratách.

PPPS. Recyklovateľné sklenené flašky a papierové balenie. 100% biologicky rozložiteľný plast.

 

Pridajte sa k spokojným zákazníčkam a zakúpte si našu DOUBLE ŠPIRÁLU A SÉRUM 2V1  čím skôr. 

Predsa si nie ste isté? Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s výberom pomôžeme.

Samozrejme nezabudnite na naše heslo, NENAKUPUJTE, ale VOLAJTE.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

21. October 2022