EUR
CZK

Blog

Prečo EMANI?

13. January 2023

Možno budete potrebovať trochu presviedčania, aby ste zmenili produkty, ktoré ste roky používali. Prišli sme teda s piatimi dobrými dôvodmi, prečo by ste si mali vybrať práve Emani.

1. Rozlúčte sa s hľadaním, hádaním a skúšaním

Pre tých, ktorí majú akné, starnúcu alebo problematickú pleť, môže byť hľadanie správnych produktov skľučujúce a mätúce. Emani eliminuje dohady vytváraním produktov, ktoré pomôžu vašej pleti vyzerať čo najlepšie.

Milióny používateľov Emani na celom svete našli v Emani domov pre svoju citlivú a starnúcu pleť so sklonom k ​​akné. Preverili sme každú zložku, aby vaša pokožka vyzerala a cítila sa úžasne aj z dlhodobého hľadiska.

2. Naše produkty naozaj fungujú

V EMANI strávili roky v laboratóriu testovaním a zdokonaľovaním našich formulácií. Výsledok? Brilantný rad produktov je šetrný k vašej pokožke a šetrný k planéte. Každý jeden produkt je šetrný aj k extra citlivej alebo problematickej pleti.

3. Bojujeme s hormonálnymi zmenami

V rôznych fázach života môžu hormonálne zmeny negatívne ovplyvniť vašu pokožku, ale my sme tu, aby sme vám pomohli. Či už je to akné alebo strata kolagénu v dôsledku starnutia, produkty Emani sú určené na boj proti týmto nepríjemným problémom. 

4. Uľahčujeme život

Poznáte ten pocit... prechádzať sa po veľkých predajniach s kozmetikou alebo pozerať videá krásy na YouTube a byť úplne ohromená. Presne také sú aj produkty Emani. Ľahko sa používajú aj aplikujú a na pokožke vyzerajú neuveriteľne prirodzene. Zameriavame sa na textúru a kvalitné ingrediencie, takže produkty sa rovnako ľahko aj miešajú a nanášajú.

5. Bez krutosti na zvieratách s certifikátom - VEGAN

13. January 2023