EUR
CZK

Blog

Hľadajte náš stánok na Vegánskych hodoch!

8. September 2023

Milé naše zákazníčky a milí zákazníci,

v radosťou Vám dávame v predstihu vedieť, že aj tento rok nájdete náš stánok na Vegánskych hodoch, už 8.10.2023Starej Tržnici v Bratislave.

V stánku vám ukážeme kompletnú ponuku EMANI VEGAN COSMETICS, vegánsku a prírodnú dekoratívnu kozmetiku, netestovanú na zvieratách a vyrábanú s ohľadom na našu planétu. 

Vegánske hody sú jedným z najväčších slovenských food festivalov a najväčším festivalom rastlinného stravovania v krajine. Sú tu už od roku 2009. Po trojročnej pandemickej prestávke sa v roku 2022 vrátili naspäť, my sme boli vtedy pri tom, a tento rok sú tu opäť!

My sme boli súčasťou Vegánskych hodov už 2 krát! 

Prvý krát sme sa zúčastnili s malými obavami, že čo budeme robiť s kozmetikou na akcii primárne venovanej vegánskej strave, ale vďaka vám, našim zákazníkom, sme po prvom našom ročníku odchádzali spokojní a motivovaní vašimi pozitívnymi ohlasmi. Sme veľmi radi, že aj napriek tomu, že značka EMANI nie je na našom trhu ešte dosť známa, ste nám venovali svoju pozornosť a čas a produkty ste si prišli pozrieť, vyskúšať a zakúpiť. Akciu navštívilo niekoľko stoviek účastníkov. 

V apríli tohto roku sme sa po druhý krát zúčastnili na Jarných Vegánskych hodoch. S viacerými z vás sme sa opäť stretli pri našom stánku, aby ste s nami zdieľali vaše skúsenosti s EMANI vegánskou a prírodnou kozmetikou. Ohlasy našich zákazníkov boli úžasné! Produkty prírodného zloženia sadli každému typu pleti, aj veľmi citlivej a aknóznej či zapálenej. Okrem toho sa nám zákazníci pochválili, že od posledných hodov si produkty stihli aj dokúpiť cez náš eshop (www.beligo.sk) a prikúpiť si aj ďalšie produkty z našej ponuky. Veľmi sa z vašich reakcií a pozitívnych skúseností tešíme!

A neprešiel ani pol rok a Vegánske hody sú tu opäť! Už 8. Októbra v Starej Tržnici v Bratislave, náš stánok nájdete na 1. poschodí v blízkosti výťahov a schodiska.

Čo prinesie náš stánok tento rok?

NOVINKY – NOVINKY – NOVINKY

Cieľom EMANI vegan cosmetics je, aby ženy vyzerali prirodzene krásne a zároveň sa cítili krásne. To všetko v súlade s najvyššími hodnotami – prirodzenou krásou, šetrnosťou k zvieratám a planéte. Emani dokáže vyrábať  len to najlepšie z prírodných a organických ingrediencií, vďaka vlastnému patentovanému fermentačnému procesu.

Emani Vegan Cosmetics prichádza s absolútne nadčasovým, hladkým a luxusným dizajnom. Predstavím vám okrem nového „prebalu“ aj vynovené receptúry našich najpredávanejších produktov.

Tešiť sa môžete na 

  • obľúbenú SOY Mascar – sójovú špirálu, ktorá sa teraz volá Špirála pre zdravé mihalnice a je až z 99% prírodného zloženia
  • najpredávanejší make-up s novou formulou na rozžiarenie pleti s autentickým názvom Ochrana mladosti aj s novým aplikátorom
  • na trhu najchválenejší Korektor má hneď niekoľko vylepšení – nová receptúra, zmena konzistencie (teraz je tekutý) a nový praktický aplikátor

Máte jedinečnú možnosť vyskúšať každý náš produkt; všetky odtiene make-upov, rúžov aj očných tieňov. Na mieste bude aj naša make-up vizážistka, ktorá vám ochotne poradí s výberom a zároveň vám v pár minútach predvedie ľahkosť líčenia s EMANI vegánskou kozmetikou. 

Pri príležitosti akcie – Vegánske hody – sme si pre vás pripravili výnimočnú akciu!

Ku každému nákupu produktov v našom stánku dostanete darček - Dvojfarebný rúž podľa vášho výberu ZDARMA (hodnota produktu je 29€). Pozývame vás navštíviť náš stánok.

 

Vegánske hody vám prinášajú aj celodenný program vyskladaný z prednášok, diskusií, kuchárskych show, ktorý vás bude sprevádzať počas celého podujatia.

Jedlom to na Vegánskych hodoch jednoznačne nekončí! 

Pozývame vás navštíviť náš stánok. 

Do kalendára si poznačte akciu s dátumom 8.10.2023, miesto: Stará Tržnica – Bratislava, Stánok EMANI s vegánskou a prírodnou dekoratívnou kozmetikou, je na 1. poschodí blízko výťahu a schodiska; Vegánske hody svoje brány otvoria o 10tej.

Veľmi sa tešíme na osobné stretnutia!

Team Beligo

8. September 2023