EUR
CZK

Blog

Novinka v našom sortimente - značka PostQuam

8. August 2021
Máme radosť, že od júla vám prinášame novú značku kozmetiky pre salóny PostQuam a s ňou ďalšie výnimočné produkty 

Čo je to PostQuam?

Najširšia ponuka profesionálnych kozmetických produktov na trhu s neprekonateľným pomerom ceny a kvality. My vám prinášame výber toho najlepšieho:

Produktové línie

Luxury GOLD

Produkty s obsahom 1% 24k zlata. Podporujú výživu, jas a vitalitu pokožky. Pôsobia ako facelift vďaka okamžitému vypínaciemu efektu. Obsahuje okrem koloidného zlata aj kyselinu hyalurónovú. 

Prebiotic

Pomáha obnovovať prirodzenú mikroflóru pokožky. Prípravky zložené z prísad, ktoré posilňujú lipidovú bariéru pokožky a pripravujú pleť na nový deň.

Lumiére - CAVIAR

Produkty obsahujúce kaviárový extrakt poskytujú hĺbkovú hydratáciu pleti, sú ako elixír bunkovej výživy. Krémy a sérum poskytujú dokonalý lifting, hĺbková hydratácia a vynikajúca spevňujúca receptúra v boji proti vráskam.

Orquid

Výťažok z orchideí má ochranné a zvlhčovacie vlastnosti, vďaka čomu dokonale hydratuje pleť a zlepšuje regeneráciu buniek. Ďalšími účinnými látkami sú kyselina hyalurónová, olej zo semien Makadamie, bambucké maslo, pšeničný a sójový proteín.

Naturage

Produkty obsahujúce prírodné zložky poskytujú hĺbkovú hydratáciu pleti a prispievajú k pevnosti pokožky. Netestované na zvieratách. Krémy a sérum poskytujú okamžitú hydratáciu pleti s vedecky dokázanými účinkami proti vráskam. Denné krémy s SPF30. Kolekciu dopĺňa aj micelárna odličovacia voda a odličovať na oči a make-up.

Argan

Arganový olej posilňuje a dodáva lesk vlasom. Zároveň ich zanecháva pružné, hebké a hladké. Obsahuje Vitamín A a Vitamín E a ďalšie prírodné antioxidanty. 

Organicals

Čisto organické produkty vhodné aj pre vegánov. Vytvorené v kombinácii troch rastlinných účinných látok. Organické látky poskytujú hustotu a vitalitu vlasom. 

MedSkin

Produkty s obsahom rôznych účinných látok, každá je obsiahnutá v inom prípravku. Ide o aktívne zložky ako Vitamín C, kyselina glykolová, kyselina hyalurónová, plesnivec alpínsky, bacillus ferment a ďalšie.  

DaiSen

Pánska kolekcia starostlivosti o mužskú pokožku. Krém špeciálne navrhnutý pre starostlivosť o zrelú mužskú pokožku

TheRaPy

Šampón v sebe skrýva tú správnu kombináciu posilňujúcich výživných látok pre vaše vlasy. Produkty účinné v boji proti vypadávaniu vlasov a na mastné vlasy

8. August 2021