EUR
CZK

Blog

Existuje make-up, ktorý pomáha zlepšovať stav aj problematickej pleti?

10. September 2021

V dnešnej dobe, ktorá cez sociálne siete vytvárajúce na počkanie rôzne ideály krásy, kladie obrovské nároky na vedomý výber správnej kozmetiky, ktorá pleti pomôže a udrží ju zdravú a zároveň krásnu. 

Stále viac a viac uvedomelých žien si vyberá kozmetiku dôkladne, naštuduje si zloženie produktov, obsah „neprjiateľných“ látok, živočíšnych produktov a stále častejšie aj tiež hodnoty značky, ktorú si pre svoju pleť vyberú.

Pri výbere dekoratívnej kozmetiky a plánovaní svojej dennej „kozmetickej rutiny“ je stále dôležitejším nielen vzhľad a krycia schopnosť make up-u, ale hlavne to, aký vplyv bude mať na pokožku pri dlhodobom používaní.

Dá sa ale vôbec líčiť pravidelne, používať make-up a nezaťažiť pleť? 

Áno, dá a poďme si povedať ako.

Základom je samozrejme výber správnej dekoratívnej kozmetiky, čo v dnešnej obrovskej ponuke a vizuálnom bombardovaní rôznymi reklamami, influencermi a celebritami nie je jednoduché.

Jednou zo špičkových svetových „make-up-care“ značiek je práve kalifornská EMANI VEGAN COSMETICS – dekoratívna kozmetika s najvyšším možným vegánskym certifikátom aj PETA certifikátom o netestovaní na zvieratách, ktorá je vďaka svojmu prírodnému a cielenému zloženiu, značkou vhodnou aj pre najcitlivejšiu pleť. 

Zdravé líčenie s EMANI Vegan Cosmetics 

Je prirodzeným pokračovaním každodennej starostlivosti o pleť - produkty EMANI dovoľujú pokožke „dýchať“ a účinné rastlinné extrakty zlepšujú pleť.  "Nedusia" ju, ale naopak, pomáhajú liečiť a udržiavať pokožku ZDRAVÚ a KRÁSNU.

Hlavné výhody EMANI

  • účinné zloženie pre zlepšenie pleti
  • vynikajúca krycia schopnosť a prirodzený vzhľad zdravej pleti
  • stimuluje regeneráciu a posilnenie pleti
  • zvýrazní prirodzenú krásu a vzhľad
  • netvorí „masku“ na tvári
  • pocit ľahkosti pleti aj pri celodennej aplikácii
  • hydratácia a ukľudnenie citlivej pleti
  • zlepšenie pleti s akné a ďalšími dysfunkciami
  • prírodné zloženie bez krutosti na zvieratách

1631789116-emani-baby.jpg

Emani Vegan Cosmetics je pokožku vyživujúci, vysokoúčinný make-up, ktorý je certifikovaný ako 100 % vegánska kozmetika. Spája PRÍRODU A VEDU, čím vytvára ekologické a luxusné prípravky na každodenné použitie pre krásu, ale zároveň zdravie pleti. 

EMANI je značkou, ktorej úlohou nie je iba kryť nedokonalosti pleti, produkty EMANI riešia problémy pleti a sú plynulým celodenným pokračovaním starostlivosti o pleť. 

Všetky produkty Emani sú vyvinuté bez krutosti na zvieratách a obsahujú výlučne vegánske zložky. S výživnými rastlinnými extraktmi a antioxidantmi ako napríklad kyselina hyalurónová, avokádový olej a vitamín C, produkty EMANI dodávajú zdravie vašej pokožke zvnútra a udržiavajú tak vašu vnútornú i vonkajšiu krásu.

Veľmi podstatný je aj pocit ľahkosti a lepšej pleti počas celého dňa, ktorý hlásia klientky, ktoré produkty používajú. Cieľom EMANI je umožniť rýchle jednoduché líčenie aj problematickej a citlivej pleti, ktoré zvládne bez problémov klientka doma za 5 minút.

Čo je vlastne zdravé líčenie a ako funguje?

Používaj pravidelne make–up a pritom zlepšuj svoju pleť

Zdravá pleť začína jej pravidelným šetrným čistením ráno a večer.

Na dôkladne vyčistenú pleť potrebujeme vytvoriť silný základ a zároveň zlepšiť jej kvalitu správnym účinným sérom. V dekoratívnej kozmetike tieto séra nazývame Primer. Ten vytvorí podkladovú vrstvu, ktorá zlepšuje pleť, predĺži následne trvácnosť make–upu a dodá príjemný pocit.

Krok č. 1  podkladové hydratačné sérum

PERFECT 10 PRIMER SÉRUM

Podkladová HYDRATAČNÁ báza BEZ SILIKÓNOV

+ 10 PRÍRODNÝCH EXTRAKTOV PRE ZLEPŠENIE PLETI

1631735355-perfect10-vizual.jpeg

Je to podkladová báza + kožné sérum v jednom, ktoré pripravujú vašu pleť na perfektné a pohodlné nosenie make-upu. Perfect 10 Primer Serum dodáva vašej pleti jemnosť a ŽIARIVÝ JAS, pričom PREDLŽUJE ODOLNOSŤ vášho make-upu.

 

Krok č. 2  hydratačný fluidný make-up

HydraWear 12hr Liquid Foundation

TÓNOVACÍ HYDRATAČNÝ KRÉM A MAKE-UP V JEDNOM. 

1631735358-hydrawear.jpg

Obohatený kyselinou hyalurónovou a naplnený unikátnou zmesou prírodných zložiek, ktoré udržiavajú vašu pleť hydratovanú, vyživovanú a maximálne zdravú. Obsahuje nekomedogénne zložky a je DERMATOLOGICKY SCHVÁLENÝ pre CITLIVÚ POKOŽKU. 

Obsahuje VYSOKOÚČINNÉ pigmenty, ktoré vám poskytujú hladké, prirodzené a rovnomerné krytie. Zdravé riešenie, ktoré pomáha zakryť a zlepšiť vzhľad začervenania kože, farebných nerovností a jemných vrások. 

Toto je MAKE-UP, KTORÝ NA PLETI NECÍTITE, ľahko sa nanáša a dokonale splýva s vašou pleťou, je šetrný k pokožke a každý deň vylepšuje vzhľad textúry a tónu vašej pleti.

 

Krok č. 3  zjednotenie pleti korektorom

CORRECTIVE CONCEALER S VITAMÍNOM C

KOREKTOR A OŠETRENIE PLETI V JEDNOM

1631735357-corrector.jpg

Tento žiarivý krémový korektor má VIACÚČINNÉ zloženie, ktorá okamžite rieši vaše kožné problémy ako sú tmavé kruhy, začervenanie, akné, nedokonalosti pokožky a známky starnutia. 

Obsahuje vysokoúčinný vitamín C, ktorý podporuje vzhľad ROZJASNENEJ a SPEVNENEJ pokožky každý deň. Je zložený z prírodných voskov a extraktov ako sú oleje z avokádových a slnečnicových semien, čo mu dáva bohatú zmäkčujúcu textúru, ktorá sa pri mimike nevysušuje ani nepraská. Je naplnený vysokoúčinnými pigmentmi a zmatňujúcimi časticami, aby sa dosiahlo hladké prekrytie pokožky a MINIMALIZOVAL VZHĽAD JEMNÝCH RÝH a VRÁSOK.

 

Krok č. 4  líčenie mihalníc

SOYA MASCARA 

ORGANICKÁ RIASENKA S OBSAHOM SÓJE

1631788553-soya.jpg

Sójová riasenka hydratuje a vyživuje vaše riasy a dodáva im objem. Je odolná voči rozmazaniu a vhodná aj pre najcitlivejšie oči. Extrakt zo sójového proteínu pomáha UHLADIŤ a VYŽIVIŤ RIASY a dodáva úžasný vzhľad a krytie. Zúžená kefka stromovitého tvaru zachytí každý uhol rias, úzka špička dosiahne vnútorný i vonkajší kútik rias. Každá jedna riasa sa obalí, pokryje a zvýrazní bez zlepenia

Líčenie rôznych typov a stavov pleti

Naša pokožka a špeciálne pleť na tvári reaguje veľmi citlivo na všetky životné zmeny, životný štýl, ale aj emocionálne rozpoloženie. Hovorí sa, že ako vnútri - tak navonok a naša tvár a pleť je toho dôkazom. 

Veľa z nás sa počas života stotožní s tým, že má určitý „typ“ pleti a dlhé obdobie zvykne potom používať kozmetiku určenú na tento typ. Modernejší prístup, ktorý v súčasnosti aplikujú odborníci aj progresívne kozmetické značky je pohľad na pleť ako na dynamický systém, ktorý sa mení a v jednom okamihu môžeme hovoriť o „stave“ pleti.

Pokožka na rôzne cyklické alebo momentálne zmeny reaguje buď začervenaním, reaktivitou, nedostatočnou hydratáciou, suchosťou prípadne prehnaným mastením a podobne. Správnou kozmetickou starostlivosťou o pleť a výberom správnej dekoratívnej značky môžeme tento stav pleti upraviť, posilniť ju a uzdraviť.

K správnemu líčeniu pleti patrí aj použitie tých správnych štetcov na nanesenie produktov. EMANI ponúka na výber niekoľko obojstranných štetcov. Špicaté koncové vlákna poskytujú luxus a presnosť pri každej aplikácii. Štetce sú vyrobené z vlákien bez chemického spracovania, bielenia alebo farbenia vlasu. Aj tu platí = 100% vegánska, bezlepková a k zvieratám šetrná receptúra.

1631789213-mix-stetce-post.jpg

Poďme sa pozrieť na správny výber produktov na líčenie najčastejších stavov pleti.

Líčenie MASTNÁ PLEŤ

1. KROK 

Naneste korektor HD Corrective Concealer pod oči, na chrbát nosa a vyrovnajte farebné nerovnosti.

1631788193-corrector.jpg

2. KROK 

Naneste make-up Flawless Matte Foundation alebo zafixujte fixačným púdrom HD Bamboo Setting Powder.

1631735358-flawless-matte-foundation.jpg

3. KROK 

Na úpravu make-upu počas dňa noste so sebou náš púder Bye Bye Shine.

1631735357-byebye.jpg

Líčenie SUCHÁ PLEŤ

1. KROK 

Naneste na pleť podkladovú bázu Perfect10 Primer.

1631788217-perfect10-primer.jpg

2. KROK 

Naneste make-up Hydrawear 12HR Liquid Foundation.

1631788219-hydrawear.jpg

3. KROK 

Naneste korektor HD Corrective Concealer pod oči, na chrbát nosa a vyrovnajte farebné nerovnosti.

1631788238-corrector.jpg

Líčenie ZMIEŠANÁ PLEŤ

1. KROK 

Naneste na pleť podkladovú bázu Miracle 7 in 1 Primer Serum.

1631788854-1590825308-main-image-miracle-7-in-1-4e8dcc3b-3da5-4895-b408-dff9f2c4195b-450x450-crop-center.jpg

2. KROK 

Naneste korektor HD Corrective Concealer pod oči, na chrbát nosa a vyrovnajte farebné nerovnosti.

1631788254-corrector.jpg

3. KROK 

Naneste make-up Flawless Matte Foundation alebo zafixujte fixačným púdrom HD Bamboo Setting Powder.

1631788255-flawless-matte-foundation.jpg

Na záver pripájame jednu z recenzií od klientok EMANI

Veľmi cennú skúsenosť nám sprostredkovala profesionálna vizážistka s dlhoročnými skúsenosťami s rôznymi tradičnými aj prírodnými značkami, Júlia Juríková, profesionálna vizážistka:

„Prekvapila ma kvalita make-upu, vyskúšala som už veľmi veľa značiek, ale tento make-up vytvorí presne to čo ja chcem, neurobí masku, spraví sviežu pleť, vyzerá prirodzene a zloženie s kyselinou hyaluronovou a ďalšími zložkami je výborný bonus. Mám na tvári celý deň hydratačný make-up a mám výborný pocit. A ak si zákazníčka potrpí na dizajn tak produkty aj krásne vyzerajú!

Môžem mať Dior make-up ak si potrpím na značku, ale neurobí to čo make-up od EMANI.“

10. September 2021