EUR
CZK

Blog

Rastúci trend starostlivosti o seba: Objavte svoju najlepšiu verziu seba!

1. February 2024

Vedeli ste, že starostlivosť o seba nie je len trend, ale skutočný životný štýl? Už to nie je len o kráse, ale o celkovej pohode tela, duše a mysle. Starostlivosť o seba a osobné wellness je skutočne rastúci trend v dnešnej dobe. Ľudia sa stále viac zamýšľajú nad tým, ako môžu starostlivosť o svoje telo a myseľ ľahko zaradiť do svojho každodenného života.

Už ste sa stretli so slovným spojením „osobné wellness“? 

"Osobné wellness" je termín, ktorý sa používa na opis individuálneho prístupu k dosahovaniu celkového blaha a zdravia. Koncepcia osobného wellness sa snaží o rovnováhu a harmonizáciu rôznych oblastí života s cieľom dosiahnuť vyššiu a trvalejšiu kvalitu života.

Osobné wellness v sebe snúbi fyzické, mentálne a emocionálne, sociálne, duchovné, kariérne a environmentálne wellness, poďme sa spoločne pozrieť na tieto aspekty jednotlivo. V článku vám radi dáme pre jednotlivé oblasti užitočné rady, KDE ZAČAŤ, aby vaše zmeny boli POSTUPNÉ, ale najmä DLHODOBO UDRŽATEĽNÉ, s cieľom dosiahnuť celkové blaho - pohodu - zdravie. 

1708615449-fyzicke-wellness.png

Je fyzické wellness iba o cvičení?

Fyzické wellness zahrňuje komplexnú starostlivosť o fyzické telo, áno – aj vrátane cvičenia, ale aj nastavenia správnej stravy, dostatočného odpočinku a spánku, osobná starostlivosť s používaním správnej kozmetiky. Poznáte vetu: „Nechoď s delom na zajace“ ? Tak tu to platí dvojnásobne. 

Rada č. 1: Pomaly ďalej zájdeš.

Starostlivosť o svoje fyzické telo začnite s malými a dosiahnuteľnými cieľmi. Napríklad každodenná prechádzka po 10 minút. Vytrvajte aspoň mesiac a postupne môžete zvyšovať jej trvanie a možno vás to tak začne baviť, že pridáte aj cvičenie doma, ideálne 2 – 3 krát týždenne. 

Rada č. 2: Dostatok odpočinku a spánku.

Uistite sa, že dávate svojmu telu dostatok času na odpočinok a obnovu. Zdravý spánok je kľúčovým faktorom pre celkové fyzické wellness. No schválne, koľko hodín v noci spíte? Viete aké sú vedecké odporúčania? Pre dospelého človeka to je sedem až deväť hodín denne. Idete si zdriemnuť?

Rada č. 3: Zdravá strava.

Fyzické wellness nezahŕňa len cvičenie, ale aj zdravú stravu. Na trhu sa nám ponúka nespočetné množstvo rád, tipov, odporúčaní – čo je pre nás najlepšie z pohľadu stravovania. Za nás asi najzásadnejšia je – uvedomiť si, že každý z nás je jedinečný. Dôležité je venovať pozornosť svojmu vlastnému telu. Sústreďte sa na vyváženosť v strave a počúvajte svoje telo, a signály, ktoré vám dáva.

Značte si svoje pokroky! To vám poskytne motiváciu a potešenie z dosiahnutých cieľov a verte, že o rok už ani nebudete chcieť veriť tomu, kde a ako ste s fyzickým wellness začínali. Držíme vám palce!

1708615449-plan-dna.png

Rada č. 4: Využite rozmanitý sortiment kozmetiky pre osobnú starostlivosť.

Už dávno neplatí, že jeden produkt na všetko. Hrajte sa s rozmanitosťou. Užite si čas strávený hľadaní toho najlepšieho práve pre vás. Pamätajte, že na každý problém existuje riešenie a my vás v tom nenecháme samých! Využite možnosť bezplatnej konzultácie na našom eshope Beligo.sk, napíšte nám na email: podpora@beligo.sk alebo nám zavolajte na číslo: 0910 222 129, kde vám vždy radi a ochotne pomôžeme s výberom produktov aj objednávkou. Nie ste v tom samy! 

Už pri tvorení eshopu BELIGO.SK sme mysleli na rozmanitosť. Snažili sme sa hľadať značky a produkty, ktoré prinášajú individuálny prínos pre osobnú starostlivosť. Preto značka POSTQUAM Professional. Zamilovali sme sa do jej nekonečnej ponuky kolekcií. To nespočetné množstvo druhov a typov, ktoré pomôžu snáď s každým problémom; kaviárový kolekcia, orchideová kolekcia, kolekcia s 24-karátovým zlatom, prírodná kolekcia, kolekcia s quinoa organickým olejom a prebiotikami, pánska rada produktov, THERAPY rady pre starostlivosť o vlasy a riešenie problémov s vlasmi a vlasovou pokožkou, telová kozmetika a mnoho ďalšieho. Najnovšie, na základe vášho dopytu, sme zaradili nové produkty starostlivosti o pleť – odlíčenie a čistenie pleti – pre NOVINKY kliknite TU - s ohľadom na jednotlivé typy pleti.

1708615448-emani-hodnoty.png

Vegánska a prírodná dekoratívna kozmetika EMANI Vegan Cosmetics ponúka to najlepšie pre normálnu aj problematickú pleť, s ohľadom na hormonálne zmeny u žien každého veku. Prírodné séra s extraktami z uhoriek, jabĺk, marhuľových semien, hrozna a ďalších. Bez silikónové a bez parabénové make-upy a 100% prírodné púdre pre dokonalé zmatnenie pleti. Krásne a dlhotrvajúce očné tiene, pomády na obočie a špirály. To všetko s certifikátom VEGAN! V recyklovateľných obaloch s ohľadom na životné prostredie a život na našej planéte. V tomto roku aj s novým zlatým dizajnom. 

1708615449-novinky.png

Luxusnú starostlivosť o vlasy si môžete užiť vďaka unikátnej ponuke značky MARTOM Deluxe Hair Code, ktorá nám neustále pripomína, že starostlivosť o našu pokožku nekončí na hranici vlasov, pretože len zo zdravej vlasovej pokožky môžu vyrásť zdravé vlasy a vlasy sú predsa „korunou krásy“. V produktoch sa snúbi unikátna zmes inovatívnych patentovaných technológií v kombinácii so vzácnymi tradičnými účinnými látkami z dávnych čias Inkov; éterické oleje a rastlinné extrakty, ktoré ponúka príroda. Tieto produkty zmenia vašu každodennú starostlivosť o vlasy na zmyselný zážitok. 

Sme nesmierne radi aj nášmu najnovšiemu prírastku v ponuke značke BeauTerra, ktorá prináša senzorickú prírodnú francúzsku kozmetiku, ktorá vďaka využitiu prírodných olejov a ďalších prírodných prísad ponúka prírodnú telovú kozmetiku; sprchové gély, telové mydlá, ale aj organickú a bio kozmetiku starostlivosti o intímnu hygienu, telo aj vlasy, a bezplastové obaly dezodorantov. 

V jednotlivých kategóriách eshopu nájdete záplavu inovatívnych produktov, ktoré podporujú váš jedinečný štýl života. Zameriavame sa na prírodné, bio, organické, vegan a ekologické produkty a balenia, pretože vieme, že krása by nemala škodiť našej planéte. 

Slová na záver

Vo svete, kde hektický spôsob života dominuje, je osobný wellness neoddeliteľnou súčasťou zdravého a šťastného života. Umožňuje nám nájsť rovnováhu medzi náročným pracovným harmonogramom a našimi individuálnymi potrebami. Využitie rozmanitého sortimentu kozmetiky pre osobnú starostlivosť môže byť prvým krokom k tomu, aby ste si každý deň dopriali čas len pre seba.

Nech je vaša cesta k osobnému wellnesu plná radosti a pozitívnej zmeny. Pamätajte, že každý krok smerom k starostlivosti o svoje telo (a myseľ) sa počíta. Osviežte svoje telo prírodnými ingredienciami, posilnite svoju myseľ pokojnými chvíľami a nájdite harmóniu vo svojom každodennom živote.

Prostredníctvom ponuky nášho eshopu máte príležitosť objaviť nové možnosti starostlivosti o seba a nám bude cťou prispieť k tvorbe vášho celkového osobného wellness a kráse

Začnite svoju cestu k osobnému wellnessu ešte dnes a dajte svojej kráse prioritu, akú si zaslúži!

Radi Vám pri výbere pomôžeme a poradíme, obráťte sa na nás! Nezabudnite sa prihlásiť na odber nášho newsletteru, aby vám neunikli žiadne novinky zo sveta krásy a exkluzívne výhody iba pre našich zákazníkov. 

Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s nákupom pomôžeme.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

1. February 2024